Cauciuc lichid          ::          Aplicarea            ::          Caracteristici
 
RU | RO


> Home
> Produse
> Despre companie
> Echipament
> Galerie foto
> Contacte
SISTEM-MEMBRANA DIN CAUCIUC LICHID

Acoperirea cu membrana hidro-izolanta pe baza de cauciuc lichid este o realizare tehnologica in hidro-izolare, ermetizare si protectie contra coroziei.

Acest sistem-membrana bicomponenta se aplica prin pulverizare a cauciucului lichid, rece si Sistemul de acoperire monocomponent au fost elaborate pentru solutionarea problemelor ce apareau la aplicarea membranelor obisnuite.

Datorita lipsei mirosului si a elementelor toxice membrana de cauciuc poate fi aplicata in incaperi inchise fara folosirea mijloacelor de protectie a cailor respiratorii. Produsul consta din doua componente stabile, ne-toxice, inodore, lichide si ignifuge care nu prezinta pericol in proces de pastrare, transportare, precum si in timpul utilizarii si dupa utilizare.

Cauciucul lichid reprezinta o serie de acoperiri de tip membrana este un izolator hidroizolant, fonoizolant, ignifug, partial termoizolant, protectie contra coroziei, rezistent la apa si asigura protectia betonului, metalului, lemnului, si altor materiale.

Proprietatile de elasticitate si de protectie (impotriva coroziei, influenta apei, rezistent la actiuni chimice si atmosferice), alipirea perfecta, permit aplicarea membranei de cauciuc pe suprafete externe si interne. Membranele au un termen de exploatare lung si nu sunt daunatoare mediului ambiant. Din punct de vedere a problemelor ce tin de protectie a mediului si asigurarea conditiilor de munca, sistemul de membrane pe baza de cauciuc lichid ia in consideratie proprietatile ecologice, astfel reprezinta unul dintre cele mai performante materiale de izolare.

Tehnologie aplicabila la orice etapa in constructii. Majoritatea metodelor existente de acoperire presupun existenta problemelor la lipirea detaliilor, marginilor si de asemenea tehnologiilor mecanice sau chimice de lipire care de obicei si devin cauze de defectiuni ale membranelor. In comparatie cu ele stratul de baza a membranei de cauciuc lichid prezinta o membrana monolita pe toata suprafata prelucrata cu o lipire rapida si perfecta.

MEMBRANA DE CAUCIUC poate fi modificata in corespundere cu cerintele tehnice ale clientului, practic in orice domeniu al constructiilor, industriei de constuctie a navelor maritime, protectie a mediului inconjurator, acoperirea acoperisurilor, hidro-fono-izolare, izolare contra coroziunii. Materialul de asemenea se ajusteaza bine in industria de constructii de automobile, agricultura, extragerea de minereuri, etc.